B. BUGÁR: Vládna koalícia musí zmeniť štýl práce a prestať traumatizovať ľudí

NETKY.SK • 15 December 2010, 09:00 • 2 min
B. BUGÁR: Vládna koalícia musí zmeniť štýl práce a prestať traumatizovať ľudí

B. BUGÁR: Vládna koalícia musí zmeniť štýl práce a prestať traumatizovať ľudí

slovakia

left justify in out

img

Vládna koalícia musí zmeniť štýl práce a prestať traumatizovať ľudí. Myslí si to predseda Mosta-Híd Béla Bugár. V rozhovore pre TASR uviedol, že koalícia nemôže ďalej fungovať tak, že poslanci nevedia o rozhodnutiach koaličnej rady a konajú inak, než znela dohoda. Rovnako sa Bugárovi nepozdáva štýl práce niektorých členov vlády, ktorý traumatizuje ľudí.
"Keď už pred prvým čítaním začnú hovoriť, že je tam (v návrhu zákona, pozn. TASR) chybička a treba to zmeniť, tak skoro dva mesiace to vyzerá tak, že vláda síce niečo odsúhlasila, ale už to ide zmeniť. To je znak nerozhodnosti," vysvetlil Bugár, ktorý verí, že po Novom roku sa to napraví.
V rozhovore ďalej potvrdil, že jeho strana odmieta spoluprácu so Smerom-SD v prípade rekonštrukcie vlády. Spoluprácu so svojou bývalou stranou SMK si však Bugár predstaviť vie. Nemieni sa ale vzdať slovenských členov Mosta-Híd. "Spoluprácu, ako spolupracujeme s koaličnými stranami, to si vieme predstaviť. Problém je v tom, že v samotnom vedení SMK sú ľudia, ktorí hovoria, že by sme mali nejako užšie spolupracovať, ale vy sa musíte vzdať vašich Slovákov. Nikdy," vyhlásil Bugár.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies