Ázijský šampionát 2019 bude v Spojených arabských emirátoch

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 10:24 • 2 min
Ázijský šampionát 2019 bude v Spojených arabských emirátoch

BRISBANE - Futbalové majstrovstvá Ázie sa v roku 2019 uskutočnia v Spojených arabských emirátoch. Kontinentálna futbalová konfederácia (AFC) na pondelňajšom zasadnutí v bahrajnskej Maname uprednostnila kandidatúru SAE pred iránskou. Usporiadateľov čakajú zvýšené nároky, oproti tohtoročnému záverečnému turnaju v Austrálii sa počet účastníkov zvýši zo 16 na 24.

slovakia

left justify in out

"Povedal by som, že rozhodovanie nebolo komplikované. Buďme realisti, možnosti Spojených arabských emirátov sú niekde inde ako Iránu a my hostiteľom želáme veľa zdaru. V Austrálii sme boli svedkami úspechu po všetkých stránkach," povedal prezident AFC šejk Salman Bin Ebrahim Al Chalifa. SAE naposledy organizovali šampionát v roku 1996 a domáci tím vtedy prehral vo finále na penalty so Saudskou Arábiou. Ročník 2019 sa bude hrať v januári na šiestich rôznych štadiónoch v Abú Zabí, Dubaji a Al-Aine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies