Australian Open: Pre Na Li sú rakety kamarátky, ale nemajú mená, len čísla

NETKY.SK • 21 Január 2014, 09:44 • 2 min
Australian Open: Pre Na Li sú rakety kamarátky, ale nemajú mená, len čísla

MELBOURNE - Čínska grandslamová šampiónka Na Li sa pobavila na frustrovaných výlevoch Brita Andy Murrayho počas jeho pondelňajšieho osemfinálového triumfu nad francúzskym lucky loserom z kvalifikácie Stéphanom Robertom na tenisových Australian Open v Melbourne.

slovakia

left justify in out

"Pre mňa je raketa kamarátka. Stále je so mnou na kurte, takže sa k nej musím správať ohľaduplne, aby aj ona mohla byť ku mne dobrá," skonštatovala hrdinka parížskeho Roland Garros 2011 Na Li po utorňajšom štvrťfinálovom úspechu 6:2, 6:2 proti 31-ročnej talianskej rovesníčke Flavii Pennettovej. 

Charizmatická Ázijčanka sa rozosmiala pri otázke, či jej rakety majú aj mená: "Je ich osem. Volajú sa Na Li 1, Na Li 2 a tak ďalej až po Na Li 8." Murray si vylial zlosť po tom, ako v treťom sete nevyužil žiadny zo štyroch mečbalov. Napokon bez ďalších komplikácii postúpil do stredajšieho štvrťfinále proti Švajčiarovi Rogerovi Federerovi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies