Australian Open: Hantuchová možno už v sobotu mimo Top 100

NETKY.SK • 21 Január 2016, 13:57 • 2 min
Australian Open: Hantuchová možno už v sobotu mimo Top 100

MELBOURNE - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa možno ocitne 1. februára po takmer 15 rokoch mimo Top 100 svetového rebríčka WTA vo dvojhre.

slovakia

left justify in out

Niekdajšia päťka hodnotenia prehrala v pondelok v 1. kole melbournských grandslamových Australian Open s Ruskou Svetlanou Kuznecovovou 0:6, 2:6, z aktuálnej oficiálnej 89. priečky k 18. januáru klesla v online prepočte po štvrtom hracom dni na južnej pologuli na 99. post a ešte sa pred ňu môžu posunúť Japonka Naomi Osaková a Číňanka Šuaj Čang. Obe na to potrebujú sobotňajší úspech v 3. kole na AO (proti Bieloruske Viktorii Azarenkovej, resp. americkej reprezentantke Varvare Lepčenkovej). Tridsaťdvaročná popradská rodáčka Hantuchová sa premiérovo dostala do prominentnej stovky renkingu 26. februára 2001 a odvtedy v nej nechýbala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies