Atraktívne finále Európskej ligy stratilo pod vplyvom manchesterského teroru lesk

NETKY.SK • 24 Máj 2017, 08:03 • 2 min
Atraktívne finále Európskej ligy stratilo pod vplyvom manchesterského teroru lesk

ŠTOKHOLM - Minútou ticha za obete pondelňajšieho bombového útoku v Manchestri sa v stredu vo švédskom Štokholme začne finále futbalovej Európskej ligy medzi mužstvom United zo spomenutého anglického mesta a holandským Ajaxom Amsterdam. Oznámila to Európska futbalová únia. UEFA zároveň uviedla, že z pietnych dôvodov výrazne zredukuje program otváracieho ceremoniálu.

slovakia

left justify in out

Stredajšie štokholmské finále futbalovej Európskej ligy medzi anglickým Manchestrom United a holandským Ajaxom Amsterdam stratilo lesk, povedal kouč druhého spomenutého mužstva Peter Bosz pod vplyvom pondelňajšieho bombového útoku práve v Manchestri. 

 

"Zajtrajšok mal byť oslavou futbalu, ale tá udalosť sa nás dotkla. O to viac, že hráme proti klubu z Manchestru. Nad tým duelom bude tieň. Všetci sme sa veľmi tešili a zrazu len dva dni predtým stane takáto tragédia..." povzdychol si Bosz.

Samovražedný atentátnik zabil na koncerte Ariany Grande v Manchester Arene najmenej 21 osôb. Manželky a potomkovia niektorých hráčov Ajaxu boli na vystúpení rovnakej speváčky pred dvoma týždňami v holandskej metropole. "Moja žena a deti tam boli, keď zavítala do Amsterdamu. Teror v Manchestri ma zničil. Takto krátko pred finále sa to ťažko vstrebáva. Je hrozné, čo sa stalo," vyhlásil dánsky stredopoliar Ajaxu Lasse Schöne.
 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies