ATP Paríž: O zostávajúce dve miestenky do Londýna sa rozhodne medzi siedmimi tenistami

NETKY.SK • 31 Október 2016, 13:59 • 2 min
ATP Paríž: O zostávajúce dve miestenky do Londýna sa rozhodne medzi siedmimi tenistami

PARÍŽ - Siedmi tenisti majú šancu získať tento týždeň v Paríži zostávajúce dve voľné miestenky vo dvojhre na koncoročný výberový šampionát ATP World Tour Finals v Londýne (13. - 20. novembra).

slovakia

left justify in out

Na postupových pozíciách v bodovaní Race sa momentálne nachádzajú Rakúšan Dominic Thiem a Chorvát Marin Čilič. Ohroziť sa ich pokúsia Čech Tomáš Berdych, Belgičan David Goffin, Španiel Roberto Bautista-Agut a Francúzi Jo-Wilfried Tsonga a Lucas Pouille.

 

Prepočet priniesol web Asociácie tenisových profesionálov (ATP) na prahu podujatia ATP World Tour Masters 1000 BNP Paribas v hale Palais Omnisports v lokalite Bercy vo francúzskej metropole.

 

Právo štartu medzi elitou už majú Srb Novak Djokovič, Brit Andy Murray, Švajčiar Stan Wawrinka, Kanaďan Milos Raonic, Japonec Kei Nišikori a Francúz Gael Monfils.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies