ATP: Kližan potvrdil štart na budúcotýždňovom challengeri v Prahe

NETKY.SK • 21 Júl 2016, 16:08 • 2 min
ATP: Kližan potvrdil štart na budúcotýždňovom challengeri v Prahe

PRAHA - Slovenský tenista číslo jeden Martin Kližan potvrdil, že bude na základe voľnej karty hrať na antukovom challengeri Advantage Cars Prague Open 2016 by Zenova, ktorý sa uskutoční 25. - 31. júla v Prahe na Štvanici a má dotáciu 42 500 eur.

slovakia

left justify in out

"Martin si Prahu obľúbil. Vždy tu hral dobre a náš turnaj považuje za špičkový challenger," vysvetlil pre web Tennis-Arena.cz riaditeľ podujatia Vladislav Šavrda. Dvadsaťsedemročný Bratislavčan Kližan minulý týždeň triumfoval na podujatí ATP World Tour 500 v nemeckom Hamburgu, v stredu zrušil svoj štart na budúcotýždňovej akcii ATP World Tour Masters 1000 na tvrdom povrchu v kanadskom Toronte, vo štvrtok ho čaká osemfinálové derby proti Andrejovi Martinovi na turnaji ATP World Tour 250 v chorvátskom Umagu.

 

V Prahe bude hrať v týždni pred začiatkom olympijských hier v brazílskom Riu de Janeiro (5. - 21. augusta). Pred štyrmi rokmi sa v českej metropole dostal do finále, v ktorom prehral s Argentínčanom Horaciom Zeballosom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies