Atlético nevyužilo v La Coruni šancu na prvé miesto

NETKY.SK • 31 Október 2015, 12:41 • 2 min
Atlético nevyužilo v La Coruni šancu na prvé miesto

LA CORUŇA - Futbalisti Atlética Madrid nevyužili v piatkovom dueli 10. kola najvyššej španielskej súťaže - Primera División možnosť dostať sa priebežne na prvé miesto v tabuľke, keď na trávniku Deportiva La Coruňa remizovali 1:1.

slovakia

left justify in out

Favorizovaných hostí poslal do vedenia na štadióne Riazor v 34. min krásnym volejom z hranice šestnástky portugalský defenzívny stredopoliar Tiago Mendes.
Vyrovnanie zariadil v 77. min domáci útočník Lucas Pérez. Hráč, ktorý v auguste rozhodol o triumfe PAOK-u Solún nad Spartakom Trnava (1:0) v prvom zápase 3. predkola Európskej ligy 2015/2016, využil zaváhanie uruguajského stopéra "Los Colchoneros" Josého Maríu Giméneza, pohral sa s obranou hostí a pohodlne skóroval.


"Po zápase v La Coruni sme chceli figurovať na prvom mieste v La Lige. Teraz sa už musíme sústrediť na najbližší zápas Ligy majstrov proti Astane," vyhlásil stredopoliar Atlética Koke.


"V druhom polčase sme išli ´do nich´. Moji spoluhráči robili skvelú robotu," vyhlásil šťastný strelec Deportiva Pérez. Madridčanom patrí po piatkovom dueli priebežná 3. priečka so ziskom 20 bodov. Na mestského rivala Real aj FC Barcelona strácajú bod.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies