Atlético Madrid posilňuje obranu o hviezdneho hráča z Tottenhamu

NETKY.SK • 17 Júl 2019, 15:7 • 2 min
Atlético Madrid posilňuje obranu o hviezdneho hráča z Tottenhamu

LONDÝN - Hviezdny obranca Tottenhamu Hotspur, ktorý sa predviedol aj na posledných MS 2018 v Rusku, sa bude zrejme sťahovať z britských ostrovov. Kieran Trippier sa počas svetového šampionátu prepracoval až do základnej zostavy Anglicka, ktorému chýbal len jeden krok od postupu do finále.

slovakia

left justify in out

Anglický futbalový reprezentant je už len krok od prestupu z Tottenhamu Hotspur do Atletica Madrid. Španielsky klub vyplatí Spurs za pravého obrancu sumu 20 miliónov libier (cca 22 miliónov eur).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💣💣💥💥OFICIAL: Adelantamos desde aquí el fichajazo más que inminente del joven inglés KIERAN TRIPPIER 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 por el ATLÉTICO DE MADRID 🇪🇸 La estrella anglosajona ya se encuentra en Madrid y en las próximas horas se hará oficial por parte de los dos equipos la incorporación del lateral al conjunto rojiblanco 🔴⚪ por unos 30 MILLONES 💸💸 El equipo del 'Cholo' está realizando un gran trabajo en este mercado de fichajes 😳🔥, ¿se verá reflejado en las competiciones? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TAGS: #fichajes #futbol #atleticodemadrid #trippier #kierantrippier #tottenham #fichajes2019 #noticias #transfer #football #oficial #exclusiva #24horas #news #transfer

Príspevok, ktorý zdieľa 🔍⚽️Football news⚽️🔎 (@futfichajes.2019),

 

Dvadsaťosemročný Trippier prišiel do Tottenhamu v júni 2015 z Burnley a odohral zaň viac ako sto zápasov. Ten posledný v júnovom finále Ligy majstrov 2018/2019 proti FC Liverpool (0:2). Trippier s Tottenhamom ani nezačali rokovať o predĺžení zmluvy, ktorá má platnosť do roku 2022. V anglickej reprezentácii sa predviedol famóznym priamym kopom v semifinále majstrovstiev sveta vo futbale 2018 v Rusku.

 

 

Atletico už do kádra pre novú sezónu získalo stopéra Felipeho z FC Porto a ľavého obrancu Renana Lodiho z Athletica Paranaense. Tréner Diego Simeone môže počítať aj s ďalšími akvizíciami Joaom Felixom a Marcosom Llorentem. Mladý útočník prišiel z Benficy Lisabon za 128 miliónov eur a očakáva sa, že nahradí francúzskeho majstra sveta Antoinea Griezmanna, ktorý odišiel do FC Barcelona za 120 miliónov eur. Zostava Atlética pre budúcu sezónu aj napriek odchodu Griezmanna vzbudzuje rešpekt. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona