Prokuratúra koná v prípade slovenskej účasti na Expo Dubaj

NETKY.SK • 12 Máj 2023, 15:30 • 2 min
Prokuratúra koná v prípade slovenskej účasti na Expo Dubaj

BRATISLAVA - Prokuratúra sa zaoberá organizáciou a financovaním slovenskej účasti na svetovej výstave Expo Dubaj počas vedenia predchádzajúceho ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS).

slovakia

left justify in out

Na sociálnej sieti to potvrdil generálny prokurátor SR Maroš Žilinka. "Vo veci organizovania a financovania slovenskej účasti na výstave Expo Dubaj zo strany Ministerstva hospodárstva SR už orgány prokuratúry konajú," uviedol.

 

Dočasne poverený šéf rezortu hospodárstva Karel Hirman ešte vo štvrtok (11. 5.) informoval, že na ministerstve sa v súvislosti s organizáciou slovenskej účasti na výstave zistili "veľmi závažné nedostatky". Avizoval pre to podanie súdnych žalôb. Sulík v reakcii uviedol, že v prípade, ak má Hirman podnety na súdne žaloby, mal by určite konať. "Politická kampaň sa robí dobrým programom a kvalitnými výsledkami, nie takto," skonštatoval. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies