Aston Villa chce minúť na posily 40 miliónov libier

NETKY.SK • 20 Máj 2016, 15:16 • 2 min
Aston Villa chce minúť na posily 40 miliónov libier

BIRMINGHAM - Nový majiteľ anglickej futbalovej Aston Villy Tony Ťien-tchung Sia plánuje minúť v lete do 40 miliónov libier na posily v snahe vrátiť sa do najvyššej súťaže v najkratšom možnom čase.

slovakia

left justify in out

Siaovo konzorcium Recon Group sa stalo vlastníkom klubu z Birminghamu v stredu. Najväčším kandidátom na post trénera tímu je údajne bývalý kouč Chelsea Roberto di Matteo.

 

Sia prezradil, že je v kontakte s ôsmimi hráčmi z Premier League. "Chceme utratiť od 30 do 40 miliónov libier na nových hráčov pred ďalšou sezónou. V počiatočnej fáze sme urobili už veľa príprav," povedal Sia, citoval ho portál FourFourTwo.

 

Aston Villa skončila v tejto sezóne Premier League na poslednom mieste so 17 bodmi, v druhej najvyššej súťaže The Championship sa predstaví po prvý raz od ročníka 1997/1998.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies