Ariana Grande vydáva svoj dlho očakávaný album My Everything

NETKY.SK • 22 August 2014, 13:41 • 2 min
Ariana Grande vydáva svoj dlho očakávaný album My Everything

BRATISLAVA - Dvadsaťjedenročná americká kráska Ariana Grande je herečka, tanečnica a v poslednej dobe hlavne úspešná speváčka. Po dvoch výborných singloch, ktorými tento rok zaplavila rádiový éter, vydáva svoj dlho avizovaný nový album My Everything.

slovakia

left justify in out

Ariana debutovala na Broadwayi už v 15-tich rokoch a do dnešného dňa si na svoje konto mohla pripísať hneď niekoľko úspešných divadelných, filmových aj televíznych úloh. Poslednou dobou sa ale stále viac sústreďuje na svoju spevácku kariéru, počas ktorej stihla vydať jeden vydarený štúdiový album, vianočné EP a ako predskokanka absolvovala napríklad aj turné s Justinom Bieberom. Minulý rok na jeseň začala písať pesničky pre svoj druhý štúdiový album, ktorý teraz vychádza.

 

Album My Everything je k dostupnosti vo dvoch formátoch, tá základná obsahuje 12 pesničiek, náročnejší a vernejší fanúšikovia iste ocenia deluxe verziu, ktorá je obohatená o ďalšie tri skladby. Na albume, na ktorom sa produkčne podieľali napríklad Max Martin, Shellback, Benny Blanco, David Guetta alebo Darkchild samozrejme nechýba ani veľký letný hit Problem, s ktorým Ariana (so sprievodom hosťujúcej Austrálčanky Iggy Azalea) dosiahla na prvé priečky hitparád v Amerike, Anglicku, Írsku, Holandsku, Kanade aj na Novom Zélande.

 

Ďalšou pesničkou, ktorá na My Everything rozhodne nechýba, je aktuálny hit Break Free, ktorá vznikla pod dohľadom dídžeja a producenta Zedda, ktorý sa v poslednej dobe presadil veľkými klubovými hitmi Clarity a Stay The Night alebo spoluprácou na poslednom albume Artpop speváčky Lady Gaga. Pokiaľ si nový album Ariany fanúšikovia kúpia v spomínanej deluxe edícii, nájdu medzi bonusmi aj horúcu pecku Bang, Bang, ktorú Ariana nedávno nahrala s Nicki Minaj a Jessie J.

 

Album My Everything Ariany Grande potvrdzuje, že už nie je tínedžerskou hviezdičkou, ale plnohodnotnou popovou speváčkou, ktorá má nábeh etablovať sa medzi popovú špičku. Album prichádza dnes na pulty obchodov s hudobnými nosičmi.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies