VIDEO Trailer k spoločnému filmu Angeliny Jolie a Brada Pitta: Hádky a bitky

NETKY.SK • 7 August 2015, 11:04 • 2 min
VIDEO Trailer k spoločnému filmu Angeliny Jolie a Brada Pitta: Hádky a bitky

BRATISLAVA - Americká spoločnosť Universal Pictures zverejnila trailer filmu By the Sea v réžii Angeliny Jolie. V novinke je možné okrem 40-ročnej rodáčky z Los Angeles vidieť aj jej manžela Brada Pitta, ktorý stvárňuje spisovateľa Rolanda.

slovakia

left justify in out

Dvojica sa vo filme predstaví ako manželský pár, ktorý prežíva krízu vo vzťahu a navzájom si ubližuje. Príbeh snímky sa odohráva v 70. rokoch minulého storočia vo Francúzsku. O scenár sa postarala Jolie. Okrem spomínanej dvojice sa v romantickej dráme objavia napríklad aj Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup, Sarah Naudi či Richard Bohringer.

 

Päťdesiatjedenročný Pitt sa spolu s manželkou podieľal aj na produkcii titulu, ktorý by sa mal dostať do amerických kín 13. novembra. Pár si naposledy spolu zahral v akčnej komédii Pán a pani Smithovci (2005). Ako režisérka sa Jolie podpísala aj pod dokument A Place in Time (2007) či snímky V krajine krvi a medu (2011) a Nezlomný (2014). S Pittom sa zosobášili vlani. Spoločne vychovávajú šesť detí.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies