Andrea Verešová rozbieha biznis zameraný len na dospelých.

NETKY.SK • 6 November 2023, 09:00 • 2 min
Andrea Verešová rozbieha biznis zameraný len na dospelých.

Po vzore zahraničných celebrít podľahla "bublinkám"

slovakia

left justify in out

Biznis s nápojmi pre plnoletých v minulých rokoch zarobil niektorým zahraničným hviezdam obrovské peniaze. Zlatej alkoholovej horúčke podľahla aj krásna modelka Andrea Verešová (43), ktorá sa teraz na sociálnej sieti pochválila, že ju čaká krst vlastného ružového prosecca. Dvojnásobná mamička má okrem vlastnej značky vína aj svoju značku oblečenia. Uhrančivá Slovenka však vie, že sa nikdy nezavďačí všetkým.V minulosti prezradila, ako sa vysporiadava s nepochopením u druhých ľudí.

Andrea Verešová patrí k ženám, ktoré majú takzvane ťah na bránku, a využíva možnosti, ktoré svet biznisu ponúka. Nádherná mamička dvoch dospievajúcich detí teraz vtrhne na trh so svojou vlastnou značkou prosecca. Ružové perlivé víno je veľmi populárne pitie medzi ženami. Bublinkami, navyše s podpisom slovenskej krásavice na etikete, nepohrdne iste aj nejeden muž. Medzi zahraničné celebrity, ktoré majú tiež vlastnú značku prosecca, patria napríklad sestry Delevingneovej, teda modelka a herečka Cara Delevingne a jej dve sestry Poppy a Chloe. Prednedávnom predstavila svoju značku alkoholových koktailov Delola a hollywoodska kráska Jennifer Lopez. Tá však okrem pozitívnych ohlasov čelila aj kritike, keď ľudia speváčke vytýkali, že prichádza na trh s alkoholom, keď sama nepije, o čom písal aj britský denník Daily Mail . Kritike sa nevyhne nikdy žiadny podnikateľ ani verejne známa osobnosť, o čom slávna modelka Andrea Verešová vie svoje. V minulosti uviedla, že dávno prestala riešiť, čo si o nej ľudia myslia. Riadi sa radami, ktoré jej do života dala jej mamička. Mama mi vždy hovorila, aby som sa nikdy nestala zlým človekom kvôli zlým ľuďom. Je ale pravda, že tých rád mi do života dala naozaj veľa. Tiež hovorila, nech nikdy zbytočne ľudí nepresvedčujem o svojej hodnote. Ak vás ľudia nedoceňujú, je to ich chyba a ich problém.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies