Anaheim prepisuje históriu, tréner Boudreau najrýchlejší so 400 výhrami

NETKY.SK • 7 Marec 2016, 10:40 • 2 min
Anaheim prepisuje históriu, tréner Boudreau najrýchlejší so 400 výhrami

ANAHEIM - Spanilá jazda hokejistov Anaheim Ducks zámorskou profiligou priniesla rekordné jedenáste víťazstvo za sebou. Triumfom 3:2 nad Los Angeles Kings vytvorili najlepšiu zápasovú bilanciu v dvadsaťtriročnej histórii klubu.

slovakia

left justify in out

"Káčeri" kontrolovali stretnutie s tabuľkovým susedom, keď ani raz počas troch tretín neprehrávali. Rozhodujúci gól z pohľadu konečného výsledku dal v druhej minúte záverečnej tretiny Jakob Silfverberg, ktorý sa presadil počas presilovky. Víťazstvo Anaheimu len potvrdilo vynikajúcu formu, ktorú naštartovali zverenci Brucea Boudreaua v strede decembra.

 

V tom čase sa hráči Ducks krčili na predposlednom mieste v rámci celej súťaže. Odvtedy prehrali len štyri stretnutia a až v 25 prípadoch odchádzali zo zápasu ako víťazi. Momentálne je líder Pacifickej divízie na piatom mieste, z posledných 20 zápasov prehral naposledy pred necelým mesiacom, keď podľahol Columbusu Blue Jackets 3:4 po predĺžení.

 

Sériou 11 víťazstiev v rade vytvorili nový rekord v 23-ročnej existencii Anaheimu Ducks a okrem toho mal tento výsledok špeciálnu príchuť pre trénera Brucea Boudreaua. Ten sa stal historicky najrýchlejším trénerom, ktorý dosiahol 400 víťazstiev. Na túto métu mu stačilo 663 zápasov. "Na ľade sme hrali, tak ako sme si pred zápasom povedali. V niektorých momentoch pôsobila naša obrana unavene, za čo môže fakt, že sme až šesťkrát hrali v oslabení. Zvládli sme však záver, kde im takmer nič nedovolili," povedal po rekordnom víťazstve tréner Anaheimu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies