Amy Schumer možno stvárni bábiku Barbie

NETKY.SK • 3 December 2016, 11:27 • 2 min
Amy Schumer možno stvárni bábiku Barbie

LOS ANGELES - Americká herečka a komička Amy Schumer rokuje o stvárnení hlavnej postavy v pripravovanom hranom filme o bábike Barbie.

slovakia

left justify in out

Snímku pripravujú spoločnosti Sony Pictures a Mattel, pričom predstavitelia prvej menovanej vlani najali troch scenáristov, aby napísali tri rôzne scenáre. Z nich si nakoniec vybrali ten od Hilary Winston, pričom v prípade, že sa 35-ročná Schumer stane súčasťou projektu, tento scenár spoločne so svojou sestrou Kim Caramele ešte pravdepodobne upraví. Sony Pictures tiež momentálne hľadajú režiséra, pričom s nakrúcaním by chceli na jar budúceho roka. Do kín by sa snímka mala dostať v lete 2018.


Amy Beth Schumer účinkuje od roku 2013 vo vlastnej komediálnej show Inside Amy Schumer, za ktorú získala vlani cenu Primetime Emmy. Okrem toho je známa napríklad z komédie Vykoľajená (2015), pre ktorú napísala aj scenár. Vďaka tejto snímke ju tiež nominovali na Zlatý glóbus. Tento rok sa stala historicky prvou ženou, ktorá sa dostala do rebríčka najlepšie platených komikov podľa magazínu Forbes, keď sa umiestnila na štvrtej priečke.


Pôvodný článok:
https://www.hollywoodreporter.com/news/amy-schumer-talks-star-barbie-movie-sony-952279
https://deadline.com/2016/12/amy-schumer-barbie-movie-sony-pictures-mattel-1201863294/


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies