Americký študent má problémy dokončiť univerzitu, pretože povedal, že sú len dve pohlavia

NETKY.SK • 13 Marec 2018, 13:34 • 2 min
Americký študent má problémy dokončiť univerzitu, pretože povedal, že sú len dve pohlavia

Americký študent Lake Ingle má problémy. Na prednáške hlasno reagoval na slová hosťujúceho transsexuála o tzv. bielom privilégiu a sexizme a prehlásil, že sú iba dve pohlavia. Muž a žena. Ingla rozhodnutím vedenia univerzity z kurzu vyhodili, čo mu znemožňuje školu dokončiť.

slovakia

left justify in out

Čo spravil? Diskutoval o témach, ktoré im predkladali. Šlo však aj o témy, o ktorých ľavica neznesie diskusiu a dostáva hysterické záchvaty, ak ich spochybňujete, píše server stredoevropan.cz. Ingle mal podľa správy "odmietať prestať hovoriť, mal výbuchy hnevu, keď mal počúvať transhovorcu o realite bieleho mužského privilégia a sexizmu, mal nerešpektujúce poznámky k platnosti trans identity a rešpekt postrádajúce tvrdenia, že jeho nízka známka na akejkoľvek práci bude dôsledkom osobného predsudku vyučujúceho:"

 

Ingle sa na začiatku bál len zlej známky, ale nakoniec bol pomstychtivou ľavicovou učiteľkou rovno vyhodený, a to oficiálnym rozhodnutím školy. 

 

img

 

 

 

Ale pozor! V duchu socialistickej tradície sebakritiky, kolektívnej hanby a odpustenia, ktoré je priamo spojené s priznaním viny a ideového zlyhania, má Ingle ešte šancu. Ak sa písomne ospravedlní, teda vysvetlí, ako hlboko sa mýlil, do triedy ho znovu pustia. 

 

Na začiatku hodiny sa však bude musieť triede ospravedlniť a potom si vypočuť vyučujúcu alebo kohokoľvek z triedy, ako sa pri jeho slovách cítili. 

 

 

img

 

 

Ingle sa však diktátu nepodvolil a chystá sa brániť. Medzitým sa stal šampiónom amrickej pravice, ktorá sa zaňho postavila.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies