Gréci zhabali vyše sedem miliónov pašovaných cigariet!

NETKY.SK • 6 Marec 2022, 10:08 • 2 min
Gréci zhabali vyše sedem miliónov pašovaných cigariet!

ATÉNY - Obrovské množstvo cigariet mierilo do Európskej únie a Veľkej Británie.

slovakia

left justify in out

O veľkom úspechu úradov informovalo grécke ministerstvo námorného loďstva. Za trestný čin pašovania zatkli v prístave mesta Igumenitsa na západe Grécka 64-ročného muža z nemenovanej zahraničnej krajiny, spresnilo ministerstvo. Colníci ešte v piatok prehľadali chladiarenský kamión uvedeného muža a našli v ňom dovedna 7 198 200 kusov cigariet schovaných vo vyše 5 000 prepraviek na jogurt, približuje AFP. Daňový a colný únik by v prípade tohto skonfiškovaného tovaru predstavoval vyše 1,5 milióna eur.

 

img

 

Vlani v apríli zhabali Gréci v prístavnom meste Pireus pri Aténach viac ako 4 tony marihuany ukrytej v prepravnom kontajneri, ktorý smeroval z Libanonu na Slovensko. Grécka finančná polícia objavila pašované drogy na základe informácií získaných od amerického Úradu na kontrolu obchodu s drogami (DEA).

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Útok na mešitu si vyžiadal desiatky mŕtvych!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona