Americká polícia zbavila Austrálčana Tomica obvinení

NETKY.SK • 1 Október 2015, 10:46 • 2 min
Americká polícia zbavila Austrálčana Tomica obvinení

MELBOURNE - Polícia v americkom Miami už nevyšetruje austrálskeho tenistu Bernarda Tomica v súvislosti s júlovým incidentom. Dvadsiatyprvý hráč svetového rebríčka ATP sa mal mužom zákona vyhrážať a vulgárne ich urážať po tom, ako prišli do jeho hotelového apartmánu riešiť rušenie nočného pokoja.

slovakia

left justify in out

Tomic priznal, že v jeho izbe bola v tom čase párty a že ľudia sa zabávali hlasno, ale odmietol obvinenia z napadnutia policajtov. "Výpovede policajtov a hotelovej ochranky sa líšili v zásadných otázkach a preto sa vyšetrovateľ správne rozhodol, že prípad hodí za hlavu. My sme vedeli už predtým, že celá vec sa nemôže dostať až k súdu, lebo by tam neuspela," uviedol pre agentúru AAP Tomicov právnik Chad Piotrowski.

 

Tomic už mal problémy so zákonom predtým. Pred dvoma rokmi mu polícia v Melbourne zobrala vodičský preukaz po tom, ako ho usvedčila z opakovaného výrazného prekročenia povolenej rýchlosti. V roku 2012 ho vypočúvali po incidente, počas ktorého sa pobil s kamarátom počas nočného záťahu v Gold Coast. Žiadne obvinenia však vznesené neboli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies