Nezabudnuteľná noc: Titan Fight Night 19 v Nitre!

NETKY.SK • 15 Máj 2024, 15:00 • 2 min
Nezabudnuteľná noc: Titan Fight Night 19 v Nitre!

Pociťte rytmy vášnivých zápasov a dych bojovníckej atmosféry na podujatí Titan Fight Night 19, ktoré sa koná 18. mája 2024 v Mestskej športovej hale v Nitre!

slovakia

left justify in out

Od roku 2014 TFN neustále posúva hranice bojových športov na Slovensku a teraz, v roku 2024, vstupuje do novej éry plnej vzrušujúcich súbojov a nezabudnuteľných momentov. Od prvého dňa sme boli zázračným zdrojom talentov nielen zo Slovenska, ale aj z Česka, Maďarska a ďalších krajín.

Príďte a zážite jedinečnú MAMMAL Katsudo Ligu predzápasmi, ktorá vás doslova pohltí svojim formátom. Spojte sa s nami na sociálnych sieťach a sledujte našu webovú stránku, aby ste nezmeškali ani jednu sekundu z tohto vzrušujúceho podujatia.

Hlavný zápas večera bude zápas o titul TFN medzi Novozámčanom Julom Bukaiom a rumunským bojovníkom Kutasi v malých rukaviciach. Pridajte sa k okolo 70 verným fanúšikom, ktorí prídu podporiť Bukaiu a vytvoria úžasnú atmosféru v hale.

Nemôžeme zabudnúť ani na ostatné vzrušujúce zápasy, ako sú súboj medzi Lukášom Antalom a domácim Gatarom, kde sa bude bojovať o každý bod. Erik Dang, východzia hviezda, sa stretne so svojím náročným súperom Saifullahom Magomadovom z Viedne v jednom z najdôležitejších zápasov večera.

Ako bonus sa môžete tešiť na duely taliantov slovenskej amaterskej MMA scény a zápas dvoch slovenských reprezentantov, Lukáša Mustafu a domáceho Ivana Krošlaka, ktorý zanechá nezabudnuteľný dojem.
Spojte sa s nami na tomto jedinečnom podujatí plnom vzrušujúcich zápasov a bojovníckej vášne. Vstupenky sú k dispozícii na predpredaj.sk a u našich partnerov. Nezmeškajte túto príležitosť na zážitok, ktorý vám na dlho zostane v pamäti!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Marek Herda, Zdroj foto: Marek Herda
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies