Hotelová akadémia v Piešťanoch pripravuje po dvoch rokoch opäť Gastro Vianoce

NETKY.SK • 28 November 2022, 17:00 • 2 min
Hotelová akadémia v Piešťanoch pripravuje po dvoch rokoch opäť Gastro Vianoce

PIEŠŤANY - Po dvojročnej prestávke zavinenej pandemickými opatreniami pripravuje Hotelová akadémia Ľudovíta Wintera v Piešťanoch, ktorej zriaďovateľom je Trnavský samosprávny kraj, podujatie Gastro Vianoce. TASR o tom informoval riaditeľ akadémie Ladislav Blaškovič.

slovakia

left justify in out

Hostia nájdu cukrárne, kaviarne, čokoládovňu či vináreň. Žiaci im ponúkajú špeciality v reštauráciách zameraných na slovenskú, taliansku, anglickú, francúzsku, ale aj československú kuchyňu. "Návštevníci sa môžu inšpirovať vianočnými tabuľami, ukážkami gastronomickej teplej a studenej kuchyne, dezertmi a podobne," uviedol riaditeľ akadémie. Barmani pripravujú miešané nápoje, otvorená bude aj čajovňa a francúzska ulička s palacinkami.

 

img

 

"Ak si budete priať 'selfieccino' s vlastným portrétom či iné kávové špeciality, môžete požiadať našich baristov. Akadémia pripravuje tiež zaujímavé prekvapenie, ktoré bude prezentovať priamo počas podujatia," informoval Blaškovič. Ako ďalej doplnil, študenti sa na toto podujatie pripravovali už od septembra a na podujatie napiekli tisíce medovníkov a ďalších koláčov a dezertov. Podujatie bude prístupné verejnosti 6. decembra od 13.00 do 19.00 h a 7. decembra od 9.00 do 18.00 h. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies