Americká herečka Lena Dunham neovláda svoj Twitter, figuruje v ňom tretia osoba

NETKY.SK • 30 September 2015, 15:50 • 2 min
Americká herečka Lena Dunham neovláda svoj Twitter, figuruje v ňom tretia osoba

NEW YORK - Americká herečka a scenáristka Lena Dunham priznala, že príspevky na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter pridáva miesto nej niekto iný. Nepozná ani svoje heslo.

slovakia

left justify in out

"Vážim si, že ma tam niekto sleduje," priznala 29-ročná rodáčka z New Yorku, ktorá svoj účet definitívne nezrušila len pre udržiavanie kontaktu s fanúšikmi. Na sociálnu sieť preto naďalej prispieva, ale prostredníctvom niekoho iného.

 

V rozhovore pre podcast Re/Code Decode povedala, že Twitter pre ňu nebol bezpečným miestom. O nástrahách virtuálneho sveta sa hviezda seriálu Girls (2012) vyjadrila už začiatkom roka, keď používanie mobilnej aplikácie označila za temnú stránku internetu. V tom období však ešte vlastné konto občas navštevovala. Populárnu sociálnu sieť sa rozhodla opustiť pre slovné útoky, ktorým čelila po tom, ako zverejnila fotografiu samej seba v spodnej bielizni.


Lena Dunham zaujala verejnosť v roku 2010 nezávislým filmom Tiny Furniture, ktorý napísala i režírovala. Preslávila sa seriálom Girls (2012), vďaka ktorému si vyslúžila osem nominácií na Primetime Emmy - ako režisérka, scenáristka, výkonná producentka i herečka. Hlavná úloha v komediálnom seriáli jej v roku 2013 vyniesla aj Zlatý glóbus, na ktorý ju nominovali i v nasledujúcich dvoch ročníkoch. V roku 2013 zaň získala spolu s tímom aj Directors Guild Award.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies