Američania zdolali Kanadu 2:0 a obhájili triumf v Lige národov CONCACAF

NETKY.SK • 19 Jún 2023, 09:00 • 2 min
Američania zdolali Kanadu 2:0 a obhájili triumf v Lige národov CONCACAF

LAS VEGAS - Futbalisti USA obhájili prvenstvo v Lige národov zóny CONCACAF. Vo finále druhého ročníka v Las Vegas zdolali Kanadu 2:0. Tretie miesto si vybojovali reprezentanti Mexika, ktorí vyhrali nad Panamou 1:0.

slovakia

left justify in out

Futbalisti USA obhájili prvenstvo v Lige národov zóny CONCACAF. Vo finále druhého ročníka v Las Vegas zdolali Kanadu 2:0.

 

O ich triumfe rozhodli gólmi v prvom polčase hráči z Premier League - obranca Chris Richards z Crystal Palace a útočník Arsenalu Folarin Balogun, ktorý v uplynulej sezóne hosťoval vo francúzskom Reims. Tretie miesto si vybojovali reprezentanti Mexika, ktorí vyhrali nad Panamou 1:0. Už vo 4. minúte o tom rozhodol obranca Jesus Gallardo.

 

Finálový turnaj Ligy národov CONCACAF v Las Vegas finále: Kanada - USA 0:2 (0:2) Góly: 12. Richards, 34. Balogun o 3. miesto: Panama - Mexiko 0:1 (0:1) Gól: 4. Gallardo



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies