Allardyce by mohol prevziať Angličanov

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 11:46 • 2 min
Allardyce by mohol prevziať Angličanov

LONDÝN - Sam Allardyce by sa čoskoro mohol stať novým trénerom anglickej futbalovej reprezentácie. Skúsený 61-ročný kouč opustil mužstvo Sunderlandu pripravujúce sa na novú sezónu v Rakúsku a odletel späť do Veľkej Británie, kde absolvoval schôdzku s podpredsedom anglickej Futbalovej asociácie (FA) Davidom Gillom, technickým riaditeľom Danom Ashworthom a výkonným riaditeľom Martinom Glennom.

slovakia

left justify in out

FA by mala v blízkom čase absolvovať formálne pohovory aj s ďalšími kandidátmi - Jürgenom Klinsmannom či Stevom Bruceom. Informoval web Sky Sports. Allardyce ako domáci kormidelník je podľa britských médií favoritom na uvoľnenú stoličku po Royovi Hodgsonovi, prihovoril sa zaňho aj legendárny kouč Manchestru United Alex Ferguson.

"Je veľmi ťažké zvoliť správneho muža, v Premier League sú len traja anglickí tréneri. Sam so svojimi skúsenosťami by bol, pochopiteľne, tým najlepším. Myslím si, že sa musíme pozerať aj za naše hranice, ale nech to je niekto s taktickým uvedomením a cítením pre národné mužstvo. Vďaka bohu, že toto rozhodnutie nie je na mne, ale Sam je najlepším anglickým kandidátom, pretože je z Premier League," vyhlásil rešpektovaný Škót.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies