Alexander Emelianenko je vo väzbe a hrozí mu až šesť rokov za mrežami!

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 15:29 • 2 min
Alexander Emelianenko je vo väzbe a hrozí mu až šesť rokov za mrežami!

MOSKVA - Atrakcia PRIDE FC ťažkej váhy a najmladší z bratov Emelianenkovcov, Alexander je vo väzbe a čelí obvineniam z krádeže a znásilnenia. Podľa jeho právnika mu hrozí 4-6 rokov. Ľudia a MMA fanúšikovia sú pobúrení a tvrdia, že takýto človek je hrozbou pre spoločnosť.

slovakia

left justify in out

Alexander bol vzatý do väzby minulý mesiac v ruskom meste Tambov, kde pri autonehode spôsobil zranenia.  


Alexander Emelianenko (23-7), ktorého cesta  do ťažkej váhy skončila na základe porušenia zmluvy s M1-global.  Neskôr sa spojil s PRO FC, kde prehral v januári  TKO proti  Dmitrijovi Sosnoskiemu.

 

Svoju kariéru začal vo veľmi mladom veku, najskôr trávil veľa času na uliciach pretože jeho rodičia dochádzali ďaleko za prácou a nemal naňho nikto čas. V uliciach sa stále bil a patril medzi problémovú skupinku detí. Neskôr svoje  skúsenosti z ulice využil v profi ringu. Vyučený elektrikár dosiahol v sambe veľké úspechy ako napríklad 3x zlatú medailu z majstrostiev sveta.

O ďalšej situácii v tejto kauze Vás ešte budeme informovať hneď ako budú zverejnené ďalšie informácie.
 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies