Alec Baldwin sa už necíti na ďalšieho potomka

NETKY.SK • 23 Marec 2019, 08:52 • 2 min
Alec Baldwin sa už necíti na ďalšieho potomka

BRATISLAVA - Americký herec Alec Baldwin už nechce ďalšie dieťa. Napriek tomu, že by jeho manželka Hilaria chcela ďalšieho potomka, on sa už na to necíti.

slovakia

left justify in out

"Áno, ona by sa na tú výzvu dala. Ja som ten, čo by sa na túto výzvu nedal," prezradil 60-ročný rodák z Amityville v štáte New York v rozhovore pre magazín People. "Keď budú moje deti maturovať, bude mi 85 rokov," vysvetlil.

Byť starším otcom má však podľa herca aj svoje výhody. "Ako hovoria moji priatelia ‘Keď budú tvoje deti vyliezať z okna a budú robiť naozaj, naozaj zlé veci, keď budú staršie, keď budú tínedžermi, ty budeš aj tak hluchý, takže to nebudeš musieť počúvať,’" zažartoval Baldwin a dodal "uvidíme, čo sa stane."

Baldwin tvorí s 35-ročnou Hilariou pár od augusta 2011, pričom v apríli 2012 sa zasnúbili a v auguste potom zosobášili. Dvojica spolu vychováva päťročnú dcéru Carmen, trojročného Rafaela, dvojročného Leonarda a 10-mesačného Romea. Baldwin má tiež 23-ročnú dcéru Ireland s bývalou manželkou, herečkou Kim Basinger.

 

obrazok

 

Alec Baldwin sa narodil 03.04.1958 v Massapequa, Long Island, New York, USA.

 

Je najstarším zo štyroch synov profesora histórie a sociológie. Najprv študoval práva a politické vedy na George Washington University, odkiaľ po dvoch rokoch prešiel na New York University, ktorú absolvoval ako poslucháč dramatického umenia. Zároveň navštevoval herecké kurzy u Lee Strasberga, Miry Rostovovej a Elaine Aikenovej.

 

Svoju profesionálnu hereckú kariéru začal v TV, kde účinkoval v seriáloch The Doctors (1980-83, Lekári), Cutter to Houston (1983, Medzi Cutter a Houston) a knots Landing (1984-85). Pred filmovou kamerou debutoval v role Bucka v čiernej komédii Navždy, Lulu (r. A. Kollek).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies