Alain Delon má za sebou 10-minútový kardiochirurgický zákrok pod narkózou

NETKY.SK • 5 Apríl 2012, 06:53 • 2 min
Alain Delon má za sebou 10-minútový kardiochirurgický zákrok pod narkózou

Alain Delon má za sebou 10-minútový kardiochirurgický zákrok pod narkózou - Celebrity Francúzsky herec Alain Delon (76) má za sebou desaťminútový kardiochirurgický zákrok pod narkózou v American Hospital na parížskom predmestí Neuilly. Samotný umelec pre

slovakia

left justify in out

img

Francúzsky herec Alain Delon (76) má za sebou desaťminútový kardiochirurgický zákrok pod narkózou v American Hospital na parížskom predmestí Neuilly.
      Samotný umelec pre francúzske médiá potvrdil, že si operáciu vyžiadali poruchy srdcového rytmu, ktoré ho sužovali. Spôsobili ich aj obavy o jeho 17-ročného syna Alaina-Fabiena, ktorému hrozí odsúdenie v súvislosti s vlaňajšou streľbou na jeho párty v Ženeve.
      Prominentný pacient čelil podľa vlastných slov nevoľnostiam už pred dvoma týždňami, v dôsledku čoho sa dospelo k rozhodnutiu o príprave chirurgického zákroku.
      Alain Delon mal však už v uplynulých rokoch opakovane zdravotné problémy, ktoré ho dočasne pripútali aj na lôžko a znemožnili mu hrať na divadelnej scéne.
      Herec hral v takmer 100 filmoch a v priebehu svojej 50-ročnej kariéry sa stal jednou z najznámejších osobností francúzskej kinematografie v zahraničí. Známy je najmä úlohami zvodcu, ale aj nájomného vraha a policajta s chladnokrvným pohľadom.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies