Al Pacino bude hrať s Lohanovou a Travoltom vo filme o mafii Gottiovcov

NETKY.SK • 11 Máj 2011, 07:19 • 2 min
Al Pacino bude hrať s Lohanovou a Travoltom vo filme o mafii Gottiovcov

Al Pacino bude hrať s Lohanovou a Travoltom vo filme o mafii Gottiovcov

slovakia

left justify in out

img

Americký herec Al Pacino sa pripojí k Lindsay Lohanovej a Johnovi Travoltovi vo filme o smutne známej, obávanej mafiánskej rodine Gottiovcov. Oznámili to dnes producenti filmu.
      Pacino sa stal obľúbeným hollywoodskym predstaviteľom mafiánov a stvárnil ich v snímkach ako Krstný otec či Zjazvená tvár. Vo filme o zločineckej sieti Gottiovcov bude hrať zástupcu bossa tejto rodiny.
      Film má názov Gotti: Three Generations (Gottiovci: Tri generácie - voľný preklad).
      "Al Pacino je jedným z najlepších hercov všetkých čias a vnesie do filmu nedostižnú úroveň reality a vzrušenia," uviedol vo vyhlásení výkonný producent filmu Marc Fiore. "Veľmi sa tešíme, že sa Al pripojí do nášho výnimočného štábu, ktorí zostavujeme pre tento film," dodal Fiore.
      John Travolta bude hrať v snímke bossa mafie Johna Gottiho staršieho. Režírovať ju bude Barry Levinson. Travoltova manželka, v skutočnom živote Kelly Prestonová, stvárni Victoriu - ženskú "hlavu Gottiovského rodu", Lohanová stelesní ich nevestu Kim Gottiovú.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies