Polícia začala trestné stíhanie pre sledovanie novinárky Tódovej

NETKY.SK • 14 Január 2021, 14:20 • 2 min
Polícia začala trestné stíhanie pre sledovanie novinárky Tódovej

Polícia už začala v súvislosti s medializovanými informáciami o sledovaní novinárky Moniky Tódovej z Denníka N trestné stíhanie pre nebezpečné prenasledovanie. Informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

slovakia

left justify in out

Polícia začala v súvislosti s medializovanými informáciami o sledovaní novinárky Moniky Tódovej z Denníka N trestné stíhanie pre nebezpečné prenasledovanie. Informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

 


„V predmetnej veci sa v súčasnosti vykonávajú procesné úkony a analyzujú sa získané dáta využiteľné pre proces vyšetrovania za účelom objasnenia predmetného skutku. Aby nedošlo k zmareniu vyšetrovania, viac informácií momentálne nie je možné zverejniť,” uviedla hovorkyňa.

 

img


Denník N v stredu 13. januára zverejnil, že jeho redaktorku Moniku Tódovú sledovali v posledných dňoch jej pobytu vo Vysokých Tatrách a aj doma v Bratislave. Pred tatranskou chatou, v ktorej bývala na začiatku januára s rodinou, stálo najmenej dva dni SUV s bardejovskou značkou, v ktorom sedel neznámy muž. V zaparkovanom aute strávil denne zhruba osem hodín a vyhotovoval si fotografie. Na podozrivé autá upozornila Tódová aj políciu. V Tatrách pred tou istotu chatou reportérku sledoval aj ďalší neznámy muž z auta s bratislavskou značkou.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies