Ako záložník dal 35 gólov: Izraelskú hviezdu zlákala Čína

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 09:59 • 2 min
Ako záložník dal 35 gólov: Izraelskú hviezdu zlákala Čína

TEL AVIV - Momentálne najjagavejšia hviezda na izraelskom futbalovom nebi Eran Zahavi nebude pokračovať v kariére v niektorej z veľkých európskych líg, ale zlákala ho Čína.

slovakia

left justify in out

Tamojší klub Kuang-čou zaplatil jeho doterajšiemu zamestnávateľovi Maccabi Tel Aviv odstupné 8 miliónov dolárov a rodák z Rishonu LeZion podpísal s novým zamestnávateľom kontrakt na 2,5 roka s príjmom minimálne 12,5 milióna USD. Za každý strelený gól totiž bude bohatší o ďalších 20-tisíc.

"Štartujem novú kapitolu mojej kariéry," uviedol prostredníctvom instagramu 28-ročný ofenzívny záložník, ktorý v uplynulom ročníku nastrieľal v lige až 35 gólov a vo všetkých troch sezónach v drese Maccabi bol najlepším kanonierom mužstva. S tímom sa predstavil aj v skupinovej fáze Ligy majstrov, zmluvu mal platnú do leta 2020. O prestupe 31-násobného izraelského reprezentanta (5 gólov) informoval denník The Jerusalem Post.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies