Ako nepokaziť prvé rande? Tomuto sa radšej vyhnite!

NETKY.SK • 11 Apríl 2018, 11:10 • 2 min
Ako nepokaziť prvé rande? Tomuto sa radšej vyhnite!

Aj rande má svoje pravidlá a pokiaľ chceme, aby dopadlo úspešne, niektorým veciam by sme sa mali vyhnúť.

slovakia

left justify in out

Prvý dojem dokáže urobiť naozaj veľa. Treba na to pamätať aj pred tým, než vykročíme na rande s niekým, o koho máme záujem. Stačí totiž jediná veta a romantická atmosféra je preč!

 

Samozrejme, úplne základným pravidlom je na dohodnutú schôdzku doraziť, a to včas! Pokiaľ hneď na úvod meškáte, nevypovedá to veľmi priaznivo o vašej zodpovednosti. Určite však prichádzame sami, nie s kamarátkou či kamarátom. Je to predsa rande!

 

Mimoriadne dôležité je aj to, aby sa muž správal galantne a slušne. Platí to však aj pre ženu. Vulgárny slovník alebo okázalé správanie sú dokonalým odpudzovačom potenciálnych partnerov.

 

Ak ste sa už usadili niekde v príjemnej kaviarni, je čas začať rozhovor. Počiatky nie sú vždy ľahké, najmä ak sa ešte dobré nepoznáte, no nechcete hovoriť o počasí. Jedno si však pamätajte, nikdy nezačnite rozoberať svoje predchádzajúce vzťahy!

 

Niektorí ľudia majú tendenciu silne presadzovať svoje postoje a názory. A to až natoľko, že sa pokúšajú „prevalcovať“ svojho komunikačného partnera. Pokiaľ však narazia na rovnako temperamentného človeka, nastáva problém. V takomto prípade totiž ľahko dôjde k hádke, ktorá je v tomto prípade úplne neprípustná. Je dobré uvedomiť si, že každý má právo mať vlastný pohľad na vec.

 

Jednou z nežiadúcich tém je aj budúcnosť, respektíve debata o svadbe a potomstve. Netreba predbiehať udalosti. Prvé rande slúži na to, aby sa dvaja ľudia spoznali a zistili, či sa k sebe hodia. Ak hneď vytiahnete skutočnosť, že túžite po veľkej tradičnej svadbe a štyroch deťoch, môže sa vám stať, že partner od ľaku „zdupká“.

 

Ako iste viete konverzácia sa zakladá na rozhovore dvoch a viacerých ľudí, nie na monológu. Treba byť vnímavý a vedieť aj počúvať, dať partnerovi dostatočný priestor, aby na debatu reagoval, prípadne ju rozvíjal podľa seba. Určite by ste ho nechceli unudiť, však?

 

Pokiaľ budete pamätať na tieto dobre mienené rady, nemali by ste sa na svojej prvej schôdzke dočkať nijakého nepríjemného faux pas. A potom už len buďte sami sebou!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies