Ako fénix: Zarmútená rodina spopolnila muža, o sedem mesiacov prišiel domov

NETKY.SK • 26 December 2017, 06:00 • 2 min
Ako fénix: Zarmútená rodina spopolnila muža, o sedem mesiacov prišiel domov

BANGKOK – V thajskom Bangkoku sa odohral veľmi bizarný príbeh. Nešťastná rodina dala spopolniť svojho zosnulého člena, to však netušila, že sa o nedlho vráti.

slovakia

left justify in out

Polícia bola privolaná k bytu, kde sa našla mŕtvola. Muž zomrel na tráviace ochorenie. Podľa dokladov, ktoré mal pri sebe, ho identifikovali ako Sakorma Sachiwu. Rodina, ktorej bol odovzdaný, pri jeho tele vykonala tradičné budhistické rituály a dala ho spopolniť. Boli si istí, že telo zhorelo.

 

Sakorm však o sedem mesiacov neskôr prišiel domov. Jeho príbuzní neverili vlastným očiam. Opakovane sa ho dotýkali, lebo si mysleli, že je duch. Sakom bol prekvapený tiež. Netušil, že pokiaľ bol preč, stihli ho pochovať aj oplakať.

 

"Bol som zmätený. Moja mama povedala: Si mŕtvy! Ako si sa mohol vrátiť?“ opísal situáciu Sakom pre Thai TV station PBS.  

 

img

Foto: Bangkok Post

 

Neskôr sa ukázalo, že spálili iné telo. Sakom pracoval na rybárskej lodi v južnom Thajsku. Tam mu jeden z kolegov odcudzil identifikačný preukaz. Telo, ktoré sa našlo teda pravdepodobne patrilo jemu. Sakomov bratranec si retrospektívne spomenul, že pri obhliadaní mŕtvoly sa mu nepozdávali chýbajúce zuby ale nenapadlo mu pochybovať.

 

Sakom sa ozval úradom a očakáva, že ho opäť vrátia medzi živých. Prípad mŕtveho muža polícia zvonu otvorila, avšak kto vie, čo zistí, keďže najdôležitejší dôkaz je už dávno spálený. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies