Legendárny Jaromír Jágr si podal netradičný inzerát

NETKY.SK • 14 Júl 2022, 15:42 • 2 min
Legendárny Jaromír Jágr si podal netradičný inzerát

PRAHA - Hokejová legenda opäť ukázala, že humor mu nie je cudzí.

slovakia

left justify in out

Ikona hokeja už neraz ľudí presvedčila, že si vie uťahovať nielen zo spoluhráčov a svojich kamarátov, ale i sám zo seba. Najnovším dôkazom je jeho netradičný pracovný inzerát, ktorým sa prihovoril manažérom z NHL. 

 

"Ahoj GMs- Aj ja som voľný hráč, už zase. 6,3 (stopy) 265 (libier) ... Mám 50 rokov, som pomalý, ale silný a mám dobré ruky. Môžem priniesť skúsenosti a rád hrám len domáce zápasy. Zavolajte kedykoľvek. A ako majiteľ klubu v Českej republike - potrebujem podpísať obrancu. To nie je vtip." zverejnil Jaromír Jágr na sociálnej sieti. 

 

img

 

Dvojnásobný víťaz Stanley Cupu a jeden z najlepších útočníkov v histórii hokeja sa aj vo veku 50 rokov pripravuje na ďalšiu sezónu vo svojom Kladne. Druhý najproduktívnejší hráč NHL v histórii nastúpil na svoj posledný zápas v najlepšej hokejovej lige sveta 31. decembra 2017, v drese Calgary Flames.  

 

Prečítajte si aj: Ukrajina v plameňoch. Obe strany konfliktu hľadajú vinníka



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies