Kto bude nový James Bond a o čom je film Nie je čas zomrieť?

NETKY.SK • 22 November 2019, 13:35 • 2 min
Kto bude nový James Bond a o čom je film Nie je čas zomrieť?

LONDÝN - Britský herec Daniel Craig oficiálne potvrdil, že ukončil účinkovanie vo filmoch o tajnom agentovi Jamesovi Bondovi. Jeho posledná bondovka s názvom Nie je čak zomrieť príde do kín v prvej polovici budúceho roka.

slovakia

left justify in out

Craig na otázku nemeckých médií, či jeho čas v tejto úlohe už vypršal, odpovedal: "Áno, bude musieť prísť niekto iný. Bola to nesmierne náročná práca, ale ide o rozsiahle spoločné dielo. Jednou z najdojemnejších vecí je pre mňa v súvislosti s dokončením tohto filmu skutočnosť, že s niekoľkými ľuďmi spolupracujem už 30 rokov."

 

img

 

No Time to Die je Craigovou piatou a celkovo 25. bondovkou produkčnej spoločnosti Eon. Premiéru bude mať na budúci rok v apríli. Craig predtým Jamesa Bonda stvárnil vo filmoch Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) a Spectre (2015).

 

img

 

V najnovšom pokračovaní účinkujú aj Christoph Waltz, Rami Malek, Léa Seydouxová, Naomie Harrisová, Ben Whishaw, Ana de Armasová, Ralph Fiennes, Jeffrey Wright a Lashana Lynchová. Medzi adeptmi na ďalšieho predstaviteľa agenta 007 figurujú Aidan Turner, Idris Elba a Tom Hiddleston.

 

img

 

Nie je čas zomrieť

V najnovšom filme skončil Agent 007 s aktívnou službou a užíva sa zaslúžený oddych na Jamajke. Pokoj však nemá dlhé trvanie – objaví sa totiž jeho starý priateľ Felix Leiter z CIA a požiada ho o pomoc. Misia na záchranu uneseného vedca sa ukáže byť oveľa zradnejšou, ako spočiatku vyzerala. Bond sa počas nej dostane na stopu záhadného zločinca, ktorý disponuje nebezpečnou novou technológiou.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies