Ak chcete stihnúť termín výstupu z 2.piliera, zaneste odhlášku osobne

NETKY.SK • 29 Január 2013, 08:25 • 2 min
Ak chcete stihnúť termín výstupu z 2.piliera, zaneste odhlášku osobne

Ak chcete stihnúť termín výstupu z 2. piliera, zaneste odhlášku osobne - Politika Do konca otvorenia 2.

slovakia

left justify in out

img

Do konca otvorenia 2. piliera už zostáva len niekoľko dní. Znamená to, že tí, ktorí chcú vstúpiť alebo vystúpiť, majú čas už len do 31. januára. Vzhľadom na tento krátky časový úsek je však dôležité, aby ich rozhodnutie bolo v Sociálnej poisťovni do 31. januára vrátane.

"Nie je dôležitá pečiatka na poštovej zásielke, kedy bola odoslaná, ale deň fyzického doručenia do Sociálnej poisťovne. Takže odporúčam tým, ktorí chcú vystúpiť, aby radšej navštívili pobočku Sociálnej poisťovne osobne a prejavili svoju vôľu tam. Pri výstupe musí byť na tlačive buď overený podpis, alebo stačí, ak tlačivo donesú do Sociálnej poisťovne do ktorejkoľvek pobočky a pred pracovníkom Sociálnej poisťovne toto tlačivo podpíšu," uviedol Peter Višváder zo Sociálnej poisťovne.

Vzhľadom na krátkosť času a na nápor ľudí, ktorí sa snažia vystúpiť v posledných dňoch z druhého piliera, Sociálna poisťovňa predĺžila otváracie hodiny vo štvrtok 31. januára do 19. hodiny.

Do 25. januára z 2. piliera vystúpilo 45.760 sporiteľov a naopak, vstúpilo doň 9426.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies