FOTO Aj po rokoch stále vedie! Eva Vejmělková v ankete sympatií a krásy porazila aj topmodelku Claudiu Schiffer

NETKY.SK • 31 Máj 2017, 09:00 • 2 min
FOTO Aj po rokoch stále vedie! Eva Vejmělková v ankete sympatií a krásy porazila aj topmodelku Claudiu Schiffer

Pred pár dňami sme herečku Evu Vejmělkovú prirovnanli k našej zabudnutej víťazke Miss Slovenskej republiky 1998 Zuzana Fábryovej. Napriek tomu, že krásna herečka žije roky v ústraní, opäť sa okolo nej strhol rozruch.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Len pred nedávnom sme si prostredníctvom starých retro fotografií pripomenuli víťazku súťaže Miss Slovenskej republiky 1998 Zuzanu Fábryovú. Neopakovateľný ročník súťaže krásy organizoval Jozef Oklamčák. Zaujímavosťou bolo, že v daný sobotný večer prebiehali dve súťaže Miss naraz. Televízia Markíza vysielala svoj projekt a vtedajšia STV súťaž v spolupráci s agentúrou OKLAMČÁK RODUCTION. Práve z tohoto obdobia pochádza veta „KDE INÍ KONČIA, MY ZAČÍNAME,“ ktorú jej autor Jozef Oklamčák vložil do úst vtedajšieho generálneho riaditeľa STV Igora Kubiša, ktorý vyhlasoval "superfinalistky". V čase, kedy bola na Markíze jasná víťazka, po zahlásení tejto vety sa na STV program okolo krásnych dievčat ešte len rozbiehal. 

 

Priamy prenos trval bez reklám neuveriteľné štyri hodiny. Víťazstvo si vybojovala krásna Zuzana Fábryová. Tá mala našliapnuté na rozprávkovú kariéru modelky. V rámci svojich ciest a úspechov sa jej tiež podarilo stretnúť s topmodelkou Claudiou Schiffer, ktorá na jej krásu neuveriteľne žiarlila. „Boli tam isté náznaky žiarlivosti, v tom čase bol okolo Zuzany veľký rozruch a navyše bola tiež od Claudie podstatne mladšia," naznačil nám diplomaticky Jozef Oklamčák. 

 

img

 

Zuzana bola a stále aj je naozaj krásna žena. Svojím vzhľadom sa totiž až nápadne ponáša na manželku česko-slovenského režiséra Dušana Rapoša Evu Vejmělkovú. Práve toto prirovnanie inšpirovalo Jozefa Oklamčáka k tomu, aby na svojom facebookovom profile naštartoval anketu o najkrajšiu a najsypmaptickejšiu krásku v rámci spomienok na súťaž Miss z roku 1998. Čuduj sa svete, anketa priniesla naozaj zaujímavé výsledky. Do roztrelu sa totiž dostala topmodelka Claudia Schiffer a už spomínaná herečka Eva Vejmělková. Tá však na plnej čiare porazila svetoznámu topmodelku.

 

Jednoznačný výsledok je dôkazom toho, že aj po rokoch je Eva stále medzi ľuďmi žiadaná a veľmi obľúbená. Myslí si to aj samotný Jozef Oklamčák, ktorý pre Netky.sk povedal: „Som veľmi rád, že aj po rokoch si ľudia na Evu Vejmělkovu pamätajú a je stále medzi nimi veľmi obľúbená, o čom svedčia aj pozitívne ohlasy na mojom facebookovom profile a jej vysoké víťazstvo nad svetovou top modelkou Claudiou Schiffer. Pevne verím, že aj táto jej obľúbenosť naštartuje režiséra Dušana Rapoša, aby ju opäť obsadil do FONTÁNY pre Zuzanu 4, alebo nejakého iného nového filmu. Už teraz sa na to teším.”

 

 

                          




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies