Adebayor žiada od Manchestru City £5m

NETKY.SK • 29 Júl 2012, 21:43 • 2 min
Adebayor žiada od Manchestru City £5m

Adebayor žiada od Manchestru City £5m - Futbal LONDÝN – Zdá sa, že navrhovaný trvalý prestup Emmanuela Adebayora do Tottenhamu je na mŕtvom bode, keď útočník požaduje, aby mu Manchester City vyplatil celú prestupovú čiastku vo výške 5 miliónov libier. 28-

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Zdá sa, že navrhovaný trvalý prestup Emmanuela Adebayora do Tottenhamu je na mŕtvom bode, keď útočník požaduje, aby mu Manchester City vyplatil celú prestupovú čiastku vo výške 5 miliónov libier.

28-ročný hráč strávil uplynulú sezónu na hosťovaní na White Hart Lane, ale chce trvalý prestup, tak sa bude musieť vzdať väčšiny svojho £ 175.000 týždenného mega platu. Namiesto súhlasu na zníženie platu však Adebayor navrhol City, aby mu zaplatili celú prestupovú čiastku vo výške 5 miliónov libier, ako kompenzáciu za zníženú mzdu, ktorú dostane v Tottenhame.

Manchester City v minulej sezóne platil Adebayorovi 105.000 libier z jeho týždenného platu, ale aj keď klub potrebuje radikálne znížiť svoje mzdové náklady, aby boli v súlade s Fair Play finančnými predpismi UEFA, tak klub nie je ochotný byť hráčovým rukojemníkom.

Adebayor, ktorý v roku 2009 prišiel do City z Arsenalu za 25 miliónov libier, vsietil v uplynulej sezóne 17 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies