Adam Ďurica predstavuje novinku Pohľad pre bohov

NETKY.SK • 12 Február 2023, 20:0 • 2 min
Adam Ďurica predstavuje novinku Pohľad pre bohov

BRATISLAVA - Spevák a skladateľ Adam Ďurica prichádza s novinkou Pohľad pre bohov. Hudbu zložil spevák, text napísal Peter Riava. Producentom piesne je Oskar Rózsa. K novinke už nakrútili aj videoklip. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

slovakia

left justify in out

"Nebudem sa už opakovať, ale stále sa snažím vo svojej tvorbe posúvať, hľadať niečo nové, čo by aj mne mohlo pomôcť otvárať a vidieť nové horizonty v hudbe, preto sme oslovili Oskara Rózsu. Poznáme sa, ale nikdy sme spolu nerobili," hovorí spevák na margo spolupráce. "Adam je pravdivý umelec. Robiť s ním je radosť, inšpirácia, zábava. Držím mu palce na jeho ceste," pridáva sa producent piesne.

 

"Videoklip sme natáčali v Prahe spolu s Jakubom Mahdalom, ktorý k skladbe doplnil pokračovanie príbehu. Už sme spolupracovali na ďalších mojich skladbách. On sám je hudobníkom, preto mám rád jeho prístup nielen k skladbe samotnej, ale aj k práci, ktorá je naozaj veľmi profesionálna," dodal spevák.

 

Ďalšou novinkou v Adamových spoluprácach je fotenie, ktoré mal tentoraz na starosti renomovaný fotograf Ondřej Pýcha. "Adam je jeden z tých umelcov, s ktorými som chcel spolupracovať. Sledujem jeho tvorbu a tiež aj jeho kapely. Mám rád jeho energiu na pódiu a to bol jeden z faktorov, ktorý som chcel z neho na našej 'foto session' dostať. Obaja máme radi podobnú hudbu, je veľmi fotogenický a to sa nám, verím, podarilo dostať do výslednej podoby," hodnotí spoluprácu Pýcha.

 

Pohľad pre bohov klip:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona