AC Miláno žaluje svojho bývalého hráča kvôli podvodu!

NETKY.SK • 18 Január 2016, 18:31 • 2 min
AC Miláno žaluje svojho bývalého hráča kvôli podvodu!

MILÁNO – V talianskych médiách sa objavila dnes bizarná informácia, podľa ktorej futbalista Gambie Yusupha Yaffa podviedol AC Miláno ohľadne svojho veku.

slovakia

left justify in out

Taliansky klub AC Miláno získal Yaffu v roku 2013 a následne africký útočník začal v mládežníckom tíme, kde sa postupne prepracoval do základnej jedenástky. Bol tam však jeden problém... Yaffa síce tvrdil, že má 19 rokov, ale v skutočnosti má 28!

Yusupha Yaffe je momentálne hráčom nemeckého tímu MSV Duisburg, ale táto dohoda môže byť veľmi rýchlo ukončená.

Podľa správ milánske AC zažalovalo hráča za podvod a Yaffa dostal predvolanie na súd do Talianska. V prípade procesu bude zaujímavé sledovať podrobnosti, ako sa tomuto africkému futbalistovi podarilo oklamať jeden z najväčších klubov na svete.

 



Pravda o skutočnom veku futbalistu vyšla najavo vďaka sociálnym sieťam. Situácia sa začala pre Yaffu vyvíjať zlým smerom, keď si jeho bývalí spolužiaci zo školy všimli, že na svojom facebook profile má falošný vek. Vzápätí ľudia začali hovoriť o Yaffovom údajnom podvode.

 



Podľa denníka Gazzetta dello Sport Yaffa tvrdil, že niekoľkokrát stratil svoje doklady a keď v roku 2009 prišiel do Talianska, tak imigračnému úradu tvrdil, že sa narodil 31. decembra 1996. Jeho skutočný dátum narodenia však je 14. november 1987.

Nie je to prvýkrát, čo má Yaffa problém so zákonom. V januári 2015, krátko po tom, ako sa presťahoval do Frankfurtu, bol obvinený zo znásilnenia dievčaťa a bol zatknutý.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies