Je to oficiálne! Zápas Floyd Mayweather vs. Conor McGregor uvidíme už koncom augusta

NETKY.SK • 20 Jún 2017, 12:45 • 2 min
Je to oficiálne! Zápas Floyd Mayweather vs. Conor McGregor uvidíme už koncom augusta

Washington - Bývalý majster sveta v boxe Američan Floyd Mayweather a šampión v zmiešaných bojových umeniach (MMA) Ír Conor McGregor sa stretnú 26. augusta v Las Vegas. Termín i dejisko dlhoočakávaného zápasu oznámili obaja aktéri na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Oficiálna správa pochádza od novinára Yahoo Kevina Lova: "Zatiaľ neporazený boxer Floyd Mayweather bude zápasiť so šampiónom ľahkej váhy Conorom McGregorom na dlho očakávanom a spomínanom zápase 26. augusta v Las Vegas. Detaily zmluvy zatiaľ nie sú známe, ale zápas uvidíme buď v MGM Grande alebo v T-Mobile Aréne. Nevadská Štátna Atletická Komisia vyhovela organizácií Mayweather Boxing s prosbou o možnosť zorganizovať boxerský galavečer 26. augusta v MGM Grande ale je možné, že sa miesto podujatia bude meniť na T-mobil arénu."

 

Na sociálnych sietiach sa k zápasu stručne vyjadrili obaja borci: Mayweather na Instagram dal post: "Je to oficiálne! ", McGregor napísal: "Bude sa bojovať!"

 

Mayweather aj McGregor sú neporazení v profesionálnom boxe. Ale je tam jeden obrovský rozdiel, a to, že Mayweather má na svojom konte 49 vyhratých zápasov a McGregor 0. Takže motivácia je pre oboch obrovská lebo keď vyhrá Mayweather tak bude prvým človekom na svete ktorý bude mať na svojom konte 50 výhier v profi zápasoch a keď vyhrá McGregor tak bude prvým čo porazil Mayweathera.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies