Organizátori Tour de France stiahli žalobu voči fanúšičke, ktorá v úvodnej etape spôsobila hromadný pád cyklistov

NETKY.SK • 1 Júl 2021, 17:13 • 2 min
Organizátori Tour de France stiahli žalobu voči fanúšičke, ktorá v úvodnej etape spôsobila hromadný pád cyklistov

CHATEAUROUX - Organizátori stiahli žalobu voči diváčke, ktorá v prvej etape svojou neopatrnosťou spôsobila hromadný pád pelotónu a odstúpenie niekoľkých pretekárov.

slovakia

left justify in out

Organizátori prijali toto rozhodnutie v snahe upokojiť situáciu po uväznení diváčky, ktorá sa na pár dní stala najhľadanejšou osobou vo Francúzsku. Uviedol to hovorca najslávnejších etapových pretekov Fabrice Tiano.


Poriadkové sily v Bretónsku ženu zatkli štyri dni po nehode, ktorá spôsobila pád desiatok jazdcov a zranenia viacerých z nich.

 

 

Nešťastná fanúšička držala v rukách lepenkový "banner", na ktorom bol napísaný pozdrav pre starých rodičov. Keďže bola otočená smerom k televíznej kamere, nevšimla si blízkosť pelotónu a jeho najrýchlejších jazdcov, ktorí po nečakanom strete popadali a v štýle domino efektu stiahli za sebou aj svojich konkurentov.

Žena, ktorej meno zatiaľ nezverejnili, bola zatknutá v regióne Finistere. Žandári ju vypátrali na základe údajov od ľudí, ktorí boli vypočutí počas uplynulých dní. Vyšetrovatelia od sobotňajšieho incidentu hovorili s desiatkami ľudí.
 

Súvisiaci článok: Žena, ktorá na Tour de France spôsobila hromadný pád, skončila v rukách polície



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies