Rus sa pred medveďom ubránil tak, že mu odhryzol jazyk

NETKY.SK • 12 Jún 2019, 12:48 • 2 min
Rus sa pred medveďom ubránil tak, že mu odhryzol jazyk

Nerovný boj so šelmou sa skončil prekvapivo, mladý Rus mal šťastie.

slovakia

left justify in out

Skupina troch Rusov sa vybrala do lesa na Sibíri, kde mali v pláne zbierať jelenie parožie. Po tom, ako si rozložili oheň, sa rozdelili, aby každý prešiel inú trasu, čím sa možnosť nájdenia parohov zvyšuje. To ale nebol dobrý nápad.

 

Jeden z troch mužov, Irgit, totiž stretol medveďa. Akonáhle sa vzájomne zbadali, muž začal nahlas kričať, aby zviera vyplašil a nedošlo k stretu. Overená metóda ale nezabrala, pretože šelma zaútočila. Irgit sa bránil zo všetkých síl, no v tej chvíli pri sebe nemal ani nôž. Udieral ho päsťami no oproti obrovskému zvieraťu nemal šancu, zvalilo ho na zem. Bojoval, ako len mohol, a tak sa mu podarila neuveriteľná vec. Vo vhodnej chvíli sa pokúsil „zaútočiť“ vlastnými zubami a podarilo sa. Medveďovi odhryzol kus jazyka!

 

img

 

V tej chvíli šelma svoj boj vzdala a odišla. Krátko na to k Irgitovi dobehli jeho dvaja priatelia, ktorí začuli krik a privolali pomoc.

 

Zraneného Rusa previezli do nemocnice s vážnymi poraneniami na celom tele, najmä na hlave. V súčasnosti je jeho stav stabilizovaný, no bude sa musieť zmieriť aj s ďalšou nepríjemnosťou. Jeho prípadom sa totiž začala zaoberať polícia, ktorá zistila, že muži jednali nezákonne, pretože zbierať parožie v chránenej oblasti je zakázané. Navyše tu založili aj oheň. A tak okrem všetkých problémov budú musieť riešiť aj platenie pokuty.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona