38 ročný muž z Bratislavy okradol masérku. Muža napokon dolapili policajti a teraz čelí trestnému stíhaniu

NETKY.SK • 4 Január 2024, 12:30 • 2 min
38 ročný muž z Bratislavy okradol masérku. Muža napokon dolapili policajti a teraz čelí trestnému stíhaniu

BRATISLAVA - Masáž v pivničných priestoroch sa zmenila na krádež, no páchateľ sa nepodarilo uniknúť. Pohotová polícia zadržala zlodeja, ktorý sa pokúšal ujsť po odcudzení peňaženky masérke.

slovakia

left justify in out

Včera krátko po 23.00 h prijala polícia oznámenie o krádeži dámskej peňaženky, ku ktorej malo dôjsť na Bajkalskej ulici, pričom oznamovateľ prenasleduje údajného páchateľa. Hliadka policajtov Pohotovostnej motorizovanej jednotky sa bezodkladne vydala na miesto, pričom pri prepátravaní okolia spozorovali ako na Klincovej ulici naháňa jedna osoba druhú. Policajti oboch mužov zastavili, pričom jeden z mužov bol samotný oznamovateľ ktorý volal na linku 158.

Na mieste bolo zistené, že jeden z mužov si mal prostredníctvom internetovej stránky dohodnúť masáž v pivničných priestoroch jedného z obytných domov. Po jej úspešnom vykonaní využil chvíľkovú nepozornosť masérky a odcudzil jej dámsku peňaženku s obsahom osobných dokladov a finančnej hotovosti vo výške 400,- Eur. Následne z miesta utiekol, avšak žena to oznámila svojmu známemu vo vedľajšej miestnosti a ten sa za  mužom rozbehol.

Muž policajtom následne na mieste peniaze odovzdal, samotná peňaženka bola nájdená v kríkoch  blízkosti vchodu do obytného domu. Muža následne policajti obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie.

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže a vzniesol obvinenie 38-ročnému Petrovi Ď. z Bratislavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ Bratislava, Foto: Aktuality.sk / TASR / Dano Veselský (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies