30 Seconds to Mars v Bratislave: Neopakovateľný koncert

NETKY.SK • 3 September 2018, 10:01 • 2 min
30 Seconds to Mars v Bratislave: Neopakovateľný koncert

Bratislava- Má za sebou fantastický hudobný večer, v rámci The Monolith Tour koncertovala v piatok večer na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu americká skupina Thirty Seconds To Mars.

slovakia

left justify in out

V piatok večer na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu americká skupina Thirty Seconds To Mars priniesla fantastickú atmosféru a energizujúcu show. 

 

 

Program večera otvoril slovenský raper Strapo, ktorý svojím 30-minútovým vystúpením ukázal, že právom patrí k slovenskej hip-hopovej špičke.

img

 

 

Koncert Thirty Seconds To Mars sa začal pár minút po 20:30.Pozdravom Jareda Leta "Ahoj Slovensko!". V úvode koncertu zaznela skladba Up In The Air.
 

 

img

Výborná atmosféra v hale panovala počas celého koncertu. Jared si počas svojho vystúpenia pozval na pódium pár fanúšikov priamo z publika, ktorí počas skladby tancovali po jeho boku. Jeden z trojice vytiahnutých mladíkov zatancoval breakdance. 

Okrem Jareda svoj talent predviedol  aj jeho brat Shannon Leto. Ten  hrá v skupine na bicie, no na koncerte ukázal,že  mu to ide aj za mikrofónom pri skladbe Remedy. img

 

 

Jared počas koncertu niekoľkokrát zdôraznil, že miluje Slovensko,na pódiu si aj viac krát  zatancoval s veľkou zástavou našej krajiny. K neopakovatelným momentom  večera určite prispel aj fakt, že drvivá väčšina návštevníkov koncertu poznala všetky texty. Fanúšiovia znalosť textov predviedli najmä pri skladbe Walk On Water, kedy fanúšikovia dvakrát po sebe bezchybne odspievali celý refrén.  

 

 

Záver koncertu patril  skladbe Closer To The Edge. Táto skladba je jeden z najväčších hitov skupiny svojho času. Jared sa v závere koncertu v Bratislave sa opäť opýtal fanúšikov, kto by si chcel spolu s ním zatancovať na pódiu. 


Veľký dav fanúšikov následne utekal na javisko. Aj redakcia Netiek bola vybraná na pódium a rozhodne, to bol veľmi silný moment, ktorý ostane každému v pamäti.

 

 

Bratislavský koncert Thirty Seconds To Mars  bol neopakovatelným hudobným zažitkom .


Setlist koncertu Thirty Seconds To Mars v Bratislave:
(31. 8. 2018, Zimný štadión Ondreja Nepelu)

1. Monolith
2. Up in the Air
3. Kings and Queens
4. This Is War
5. Dangerous Night
6. From Yesterday
7. Do or Die
8. Love Is Madness
9. Hail to the Victor
10. Rescue Me
11. Hurricane
12. Remedy
13. One Track Mind
14. City of Angels
15. Live Like a Dream
16. The Kill (Bury Me)
17. Walk on Water
18. Closer to the Edge
 

Thirty Seconds to Mars je americká rocková skupina z Los Angeles, založená v roku 1998. Od roku 2007 sú členmi skupiny Jared Leto (frontman, rytmická gitara, basgitara, klávesy, textár), Shannon Leto (bicie, perkusie) a Tomo Miličević (sólová gitara, basgitara, klávesy, strunové nástroje).

 

Dodnes, skupina 30 Seconds to Mars vydala skupina štyri štúdiové albumy - 30 Seconds to Mars (2002), A Beautiful Lie (2005), This Is War (2009), Love, Lust, Faith and Dreams (2013). 

Do Septembra 2014 predala skupina viac ako 15 miliónov albumov po celom svete.

 

Hudba skupiny 30 Seconds to Mars je označovaná väčšinou ako new prog, progresívna metalová a alternatívna rocková,ale obsahuje tiež prvky žánrov ako emo,screamo,space rock a synthrock.Skupina je prirovnávaná skupinám Pink Floyd a Tool,hlavne kvôli používaniu filozofických a špirituálnych textov, koncepčných albumov a experimentálnej hudbe.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies