20-ročný Slovák obchodoval s ľuďmi. K prostitúcii nútil aj jeho tehotnú partnerku!

NETKY.SK • 17 Február 2021, 13:15 • 2 min
20-ročný Slovák obchodoval s ľuďmi. K prostitúcii nútil aj jeho tehotnú partnerku!

Polícia SR obvinila 20-ročného Slavomíra L. v prípade obchodovania s ľuďmi.

slovakia

left justify in out

Ako informovala vo svojom profile na sociálnej sieti, muž mal po príchode do Nemecka nútiť k prostitúcii vlastnú 23-ročnú partnerku. Tá prostitúciu musela vykonávať aj potom, ako zistila, že je tehotná. Peniaze za poskytnuté služby mu musela odovzdávať. Týmto spôsobom bola vykorisťovaná tri mesiace a zarobila 20-tisíc eur. Po návrate na Slovensko sa jej však podarilo ujsť a všetko nahlásiť na polícii. Keďže obvinený tento čin spáchal na chránenej osobe, teda tehotnej žene, hrozí mu trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov. Muž sa nachádza vo vyšetrovacej väzbe za násilnú trestnú činnosť.

 

img

Polícia priblížila, že obvinenie zo zločinu obchodovania s ľuďmi podal vyšetrovateľ Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii Úradu hraničnej a cudzineckej polície Prezídia Policajného zboru, a to po zadovážení všetkých procesných dôkazov. Vyšetrovateľ prípad prebral po tom čo bol nahlásený na polícii spomínanou mladou ženou.

Žena sa s obvineným zoznámila cez sociálnu sieť. Následne po určitom čase dala výpoveď v práci a z Prievidze sa presťahovala k nemu do malej obce v nitrianskom okrese. Podľa informácií polície ju mal muž po presťahovaní pravidelne biť a týrať. „Nemohla bez neho nikam chodiť, vyhrážal sa jej zabitím, aj celej jej rodiny,“ konkretizovala polícia. Dodala, že po určitom čase, keď nemali peniaze, sa mužovi podarilo zabezpečiť prácu v Nemecku. Avšak po príchode do Nemecka mal žene oznámiť, že ona bude na ich živobytie zarábať prostitúciou. Jej súhlas si mal vynútiť bitkou.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies