VIDEO Ukrajinskí nacionalisti zbili riaditeľa televízie a donútili ho rezignovať

NETKY.SK • 19 Marec 2014, 09:35 • 2 min
VIDEO Ukrajinskí nacionalisti zbili riaditeľa televízie a donútili ho rezignovať

KYJEV – Riaditeľa Národnej televíznej spoločnosti Ukrajiny (NTU) zbili členovia ukrajinskej nacionalistickej strany Sloboda a potom ho prinútili napísať rezignačný list. Obvinili ho, že v televízii púšťali anti-Ukrajinské programy.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Celý incident bol zachytený na video. Do kancelárie Aleksandra Pantelejmonova vtrhlo niekoľko mužov, ktorí si hovorili ukrajinskí nacionalisti. Najskôr na neho začali kričať, neskôr celý incident prerástol v bitku.

„Napíš svoju rezignáciu! Sadni si, povedal som sadni si!“ kričal jeden z mužov na Pantelejmonova. „Tu máš papier a pero a píš svoju rezignáciu, rýchlo. Ty moskal (po rusky niečo ako odpad- pozn.),“ kričal ďalej nacionalista. Pantelejmonov odpovedal: „Nie som Rus, som Ukrajinec.“ „Ty si Ukrajinec? Si ho*no! Propaguješ Moskvu, klamal si Ukrajine za naše peniaze!,“ odpovedal mu nahnevaý nacionalista.

Na Ukrajine už prestali vysielať ruské televízne programy a firma, ktorá prenáša ruské televízie cez satelit bola ozbrojencami prinútená, aby taktiež prestala vysielať ruské programy cez satelit.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies