Nezabúdajte na svoje prsia

NETKY.SK • 6 Marec 2014, 11:00 • 2 min
Nezabúdajte na svoje prsia

BRATISLAVA – Staráte sa dôkladne o vaše poprsie? Denne doprajete vašej tvári hydratačný krém, odličujete sa, ale na vaše prsia zabúdate? Prečítajte si čo ich urobí ešte krajšie.

slovakia

left justify in out

Cvičením získate pevnosť

Používate iba telové mlieko a myslíte, že vám bohato stačí? O citlivú pokožku vášho poprsia je síce potreba sa takto starať, ale nutnosť je tiež cvičenie, ktoré dá do pozoru prsné svalstvo. Za týmto účelom cvičenia nemusíte vyraziť do fitka, kľudne postačia aj známe kliky. Ak chcete prsia vytvarovať vyskúšajte cvičenie s dámskymi činkami.

Nemáte činky? Naplňte plastové fľaše vodou alebo pieskom a v pozícii na chrbte, najlepšie na rovnej lavici ich zdvíhajte hore a dole.

Vynikajúce sú aj ďalšie cviky pre ich pevnosť, na internete ich nájdete hneď niekoľko, vyberte si účinnú kombináciu a precvičte sa k pevnému poprsiu bez ohľadu na váš vek. Ak vám príroda nadelila bujné prsia, zamilujte sa do plávania, ktoré má samé výhody pre zdravie. Voda nadnáša a plávanie prsné svaly doslova zbožňujú.

Zamerané na žliabok medzi prsiami

Máte práve túto časť vášho hrudníka nepeknú a posiatu akné? Dôkladná hygiena je samozrejmosťou, rozhodne neurobíte zle ak použijete peeling, ten však aplikujte až vás akné opustí. Odumreté čiastočky kože budú preč a hebkosť bude s vami.

Nebojte sa ukázať ich lekárovi

Nezanedbávajte preventívne prehliadky u svojho gynekológa a požiadajte tiež o kontrolu prsníkov, v prípade, že na to váš lekár napríklad pozabudne. Osvojte si tiež metódu samovyšetrovania pŕs a pravidelne si ich pohmatom vyšetrujte. Táto prevencia je naozaj veľmi dôležitá a môže odhaliť nepriaznivé zmeny v správny čas. Informujte sa na rodinnú anamnézu, čo sa týka rakoviny prsných žľiaz. Pozorujte tiež zmeny na bradavkách.

Ďalšie super nápady, ktoré dekoltu prospievajú:

  • zaspávajte v polohe na chrbte, vaše prsia to ocenia a vy si ušetríte hneď niekoľko vrások naviac práve v tejto oblasti

  • sprchujte hrudník striedavo prúdom studenej a teplej vody. Pokožka bude prekrvená, vyživená, pevnejšia a hebká

  • milujte svoje symboly ženskosti a ukážte ich svetu. Muži vďaka tomu omladnú a vám zdvihnú sebavedomie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies