Mário z okresu Prievidza nenastúpil do väzenia, poriadne si priťažil

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 13:57 • 2 min
Mário z okresu Prievidza nenastúpil do väzenia, poriadne si priťažil

HANDLOVÁ - Poverený policajt Obvodného oddelenia Policajného zboru z Handlovej obvinil v sobotu 1. marca z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia 33-ročného Mária z okresu Prievidza.

slovakia

left justify in out

Mário bez dôvodu nenastúpil do výkonu trestu odňatia slobody, ktorý mu súd trestným rozkazom uložil v novembri minulého roka. TASR o tom dnes informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. 
      

Rozhodnutie súdu nadobudlo právoplatnosť. "Napriek tomu, že zo súdu bola Máriovi doručená výzva, aby do výkonu trestu s nástupom v Ilave najneskôr do konca februára nastúpil, obvinený si ani nepodal žiadosť o odklad a výzvu ignoroval," uviedla hovorkyňa.   
      

Ako doplnila, marením výkonu úradného rozhodnutia si obvinený priťažil. "Za tento skutok mu hrozí ďalší trest odňatia slobody až na dva roky," upozornila.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies