NHL: Kopeckého čaká ďalšia pauza

NETKY.SK • 26 Február 2014, 10:34 • 2 min
NHL: Kopeckého čaká ďalšia pauza

SUNRISE - Slovenský hokejista Tomáš Kopecký bude v zámorskej NHL ešte neurčitú dobu pauzovať. Útočník Floridy utrpel v zápase olympijského turnaja v Soči proti Slovinsku po zákroku obrancu Sabahudina Kovačeviča otras mozgu a odvtedy do hry nezasiahol.

slovakia

left justify in out

Dĺžka absencie je zatiaľ nejasná. Kopecký má zmluvu na Floride ešte na sezónu 2014/2015. Šance Panthers na postup do play-off však nie sú veľké a klub sa možno pokúsi slovenského útočníka vymeniť ešte pred uzávierkou tohtoročného prestupového obdobia.

 

Panthers nebudú pravdepodobne príliš ústretoví pri ďalších rokovaniach o uvoľňovaní hráčov na olympijské turnaje. Do Soči vyslal tím Fína Aleksandra Barkova a Slováka Tomáša Kopeckého, obaja sa vrátili zranení. Barkov si poranil v súboji s Nórskom koleno a čaká ho pravdepodobne až šesťtýždňová pauza. Informácie zverejnili weby NBC Sports a Sun Sentinel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies