VIDEO Unikátne zábery NASA: Takto vyzerá Severná Kórea v noci!

NETKY.SK • 25 Február 2014, 12:48 • 2 min
VIDEO Unikátne zábery NASA: Takto vyzerá Severná Kórea v noci!

HOUSTON – Obyvatelia Severnej Kórei zažívajú doslova dobu temna! Dokazujú to posledné zábery z Medzinárodnej vesmírnej stanice (ISS).

slovakia

left justify in out

Zábery ukazujú Kórejský poloostrov v noci. Je tam obrovský kontrast medzi Severnou Kóreou a Južnou Kóreou spolu s Čínou. Posledné dve zmienené krajiny sú vysvietené, zatiaľ čo v Severnej Kórei je totálna tma.

 

Na videu je vidieť ako biedne je na tom KĽDR. V Krajine sa šetrí so všetkým. Od vody, až po elektrinu. Nespokojnosť s režimom sa prísne trestá.


Zábery spravil minulý mesiac člen posádky s názvom Expedition 38.

"Severná Kórea je takmer celá zahalená do tmy v porovnaní so susedmi Južnou Kóreou a Čínou. Tmavá časť vyzerá akoby sa tam spájalo Japonské more so Žltým morom," napísala NASA v oficiálnom vyhlásení.

"Hlavné mesto Pchjongjang vyzerá ako malý ostrov, napriek tomu, že tam žije 3,26 milióna ľudí. Na ostatných krajinách je veľmi jasne viditeľné pobrežie, v prípade Severnej Kórei je ho veľmi zložité identifikovať," dodáva NASA vo vyhlásení.

 

OSN nedávno zverejnila správu o zverstvách, ktoré sú páchané v kórejských koncentračných táboroch. Prirovnali ich dokonca k praktikám fašistov.

 

Severná Kórea sa v zábere objaví okolo 0:14

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies